Skip to content

Bloei op met deze inspirerende fotoreizen

Met onze fotoreizen ligt het landschap aan je voeten. Zie je een historisch pand precies vanuit de juiste hoek, of doet een iemand op straat iets opvallends. Je vinger op de knop. En raak. Weer een prachtige foto. Ze worden steeds beter, mede dankzij het advies en de inspirerende opdrachten van een professionele fotograaf. Dat kenmerkt de foto-reizen van JUMP Travel: leren, maar ook gezelligheid, heerlijk eten en prettige accommodaties. De fotoreizen waar we bekend om staan. Ga je mee?

Verschillende foto-reizen

JUMP Travel organiseert bijzondere vakanties, vanuit onze eigen liefde voor en kennis van de lokale cultuur, natuur en architectuur. Die laten wij je graag zien. Misschien het kustplaatsje Ancient Epidaurus of een van de vele andere plaatsjes in de Peloponnesos. Of de hangende kloosters van Dimitsana, het indrukwekkende amfitheater van Epidaurus of de gefortificeerde woontorens van Mani. Of bezoek je liever de prehistorische opgravingen, fascinerende stadjes, kleurrijke markten en levendige bazaars van Macedonië? Onze foto-reizen maken alles mogelijk.

 

Leerzame foto-reizen

Tijdens onze foto-reizen duik je dieper in de fotografie. Met onze fotograaf en de andere liefhebbers waar je mee op vakantie bent, bespreek je regelmatig elkaars foto’s, waar je veel van leert. Hierbij komt de techniek van je camera aan bod, zoals de sluitertijd, scherptediepte en het diafragma. Maar uiteraard ook de creatieve kant: je standpunt, het licht en de compositie.

Leerzaam maar ontspannend

Boven alles zijn onze foto-reizen leuk. Dit is jouw vakantie, dus doe wat jij wilt. Wil je een dag simpelweg uit de losse pols fotograferen, of ben je juist benieuwd naar de opdrachten zoals professionele fotografen die krijgen van grote opdrachtgevers? Je reisleider maakt het allemaal mogelijk. Hoe dan ook is het onvermijdelijk dat je beter én enthousiaster wordt, omdat je al die prachtige foto’s altijd graag even wilt laten zien, of vergelijken met je medereizigers.

 

Kleinschalige reizen

Onze foto-reizen zijn kleinschalig opgezet: je bent op pad met een groep van 6 tot 12 personen. Niet alleen is dit het gezelligst, ook blijft hierdoor veel tijd en aandacht over voor persoonlijke adviezen, gesprekken en evaluaties. En voor leuke gesprekken met je medereizigers. Je leert dus niet alleen nieuwe technieken maar ook mensen kennen.

 

Waarom onze foto-reizen?

  • Ervaren reisleiders
  • Leren van echte fotografen
  • Betere technische en creatieve vaardigheden
  • Compleet verzorgd
  • Kleinschalig: veel persoonlijke aandacht
  • Fotomomenten te over
  • Prettige accommodaties
  • Snel een indrukwekkend portfolio