Skip to content

Een fotorondreis voor het leven

Je ziet meer op fotorondreis: adembenemende landschappen, fascinerende architectuur en opvallende portretten. Die leg je steeds beter vast als je op pad bent met de professionele fotografen van JUMP Travel. Met hen leer je een land pas echt kennen. En je bent er echt even helemaal uit. Ver weg, ergens in Macedonië, de Peloponnesos of Noord- en West-Griekenland. Hoe dan ook wordt het een plaatje dat vraagt om vastgelegd te worden. Boek hiervoor nu je foto-rondreis.

Over onze fotorondreis

Met JUMP Travel ga je op compleet verzorgde foto-rondreis met experts: een ervaren reisleider en een professionele fotograaf. Zo duik je dieper in de landschapsfotografie, architectuurfotografie, straatfotografie, portretfotografie of reisfotografie. In een klein groepje van 6 tot 12 andere fotografen. Hierdoor krijg je veel aandacht en haal je bovendien inspiratie uit de talenten van de andere fotografen.

 

Professionele fotorondreis in Griekenland

Fotografie leer je sneller in de praktijk, maar nog sneller als je het afkijkt van professionele fotografen. Het is bovendien leuker. Want je vraagt en leert alles wat je maar wilt. We behandelen onderwerpen zoals compositie, licht en standpunt, maar ook de meer technische kant waaronder de instelling van je camera (sluitertijd, scherptediepte en diafragma). En nog belangrijker: over compositie en het kijken en uitbeelden van wat je precies wilt laten zien.

 

Op jouw manier

Het blijft jouw foto-rondreis. Je bepaalt altijd zelf wat je doet. Zo blijft het fotograferen leerzaam én leuk. Misschien maak je vooral foto’s aan de hand van de vele inspirerende opdrachten, of juist geheel vanuit eigen beweging. Hoe dan ook bespreek je het met je reisgenoten en reisleider en word je elke dag iets beter.

De juiste accommodaties voor een foto-rondreis

Heb je de hele dag gefotografeerd en bijgeleerd met professionele fotografen, dan wil je op het eind van de dag echt even bijkomen. Natuurlijk, je blijft denken aan al die nieuwe kennis en ervaring die je hebt opgedaan en hoe je hiermee je toekomstige foto’s zult verbeteren, maar dat doe je het liefst in een prettige omgeving. Ook daarom ga je mee met JUMP Travel: de beste accommodaties.

 

Ook heerlijk eten tijdens onze fotorondreis

Leg je camera ook nog even neer, want het lokale eten smaakt geweldig. Deze authentieke maaltijden zijn niet te vergelijken met de Nederlandse variant. Hiervoor bezoek je met ons de juiste tavernes. Iedere prachtige schotel verdient een foto voor plakboek of social media, maar berg deze op tijd weer op voor onze proost. Op onze zalige foto-rondreis!