Skip to content

Prachtige fotografie groepsreizen

Waarom onze fotografie groepsreizen? Je wilt al die schitterende uitzichten, plaatsjes en mensen fraai portretteren. Hierbij helpen je medereizigers en de professionele fotograaf van JUMP Travel. Je krijgt waardevolle feedback en adviezen. Dit geeft je groepsreis betekenis én je leert nieuwe mensen kennen met gedeelte passie voor fotografie. Allemaal midden in een van de prachtigste plaatsen in de Peloponnesos, Noord- en West-Griekenland of Macedonië. Leg het vast. Boek een van onze groepsreizen.

Groepsreizen voor fotografie en… eten?

Als je dag in het teken heeft gestaan van fotografie, moet je echt even bijkomen: tevreden nagaan welke kennis en ervaring je hebt opgedaan en hoe je hiermee voortaan veel betere foto’s zult maken. Dat is alleen mogelijk in een prettige, goed verzorgde accommodatie. Die verzorgt JUMP Travel voor je, net als alle andere praktische zaken. Vieren dat in een van de lokale tavernes, onder het genot van authentieke lokale gerechten en dranken. Ook die verdienen nog een foto. Maar berg je camera wel op tijd weer op voor de proost. Op de fotografie en weer een onvergetelijke dag!

 

Leerzame fotografie groepsreizen

Het voordeel van onze groepsreizen is dat je je nieuwe vaardigheden direct kunt inzetten. Hierdoor ontwikkel je je nog sneller. Zeker onder de begeleiding van de fotograaf, van wie je al het nodige leert. Bijvoorbeeld over je camera en de instellingen zoals sluitertijd, diafragma en scherptediepte. Maar ook over de kunstzinnige kant: hoe je gericht werkt aan je compositie, nadenkt over je standpunt en licht en wat je hiermee precies wilt uitdragen.

Groepsreizen die bij jou passen

Wat vind jij het leukst aan fotografie? Heb je vooral interesse in reisfotografie, landschapsfotografie, architectuurfotografie of straatfotografie? Dan krijg je hoe dan ook de juiste input van de fotograaf, die aansluit op jouw persoonlijke ontwikkeling en voorkeuren. Bijvoorbeeld met inspirerende opdrachten zoals hij of zij die krijgt van belangrijke opdrachtgevers. Of je gaat gewoon je eigen gang met fotografie. Tijdens deze groepsreizen mag alles.

 

Fotografie groepsreizen en veel meer

Op onze fotografie groepsreizen gaan 6 tot 12 reizigers en een fotograaf en reisleider mee. Een gezelschap met deze omvang is perfect voor het ontstaan van een goede sfeer. Je bespreekt elkaars foto’s en leert van elkaar. Bovendien is er tijd en aandacht genoeg voor de persoonlijke adviezen, opdrachten én gesprekken met de fotograaf. Zo kom je zelf niet alleen terug als betere fotograaf, maar leer je ook nieuwe mensen kennen. Dit wordt een groepsreis om nooit meer te vergeten.