Skip to content

De fotografiereis van je leven

Met onze fotografiereis leer en laat je meer zien. Adembenemende landschappen, historische architectuur, karakteristieke portretten, maar ook je talent deze treffend vast vereeuwigen. Want je bent op fotografiereis gaat met professionele fotografen. Wil je een land pas echt leren kennen, dan kijk je door de lens van JUMP Travel. Wij staan midden in de lokale cultuur en omgeving en kennen de beste locaties. Of het nu gaat om fotograferen, dineren of overnachten. Ga mee op deze fotografiereis.

Professionele fotografiereis

Praktijkervaring is het leerzaamst en leukst, onder de begeleiding van professionals. Heb je altijd al het fijne willen weten over sluitertijden, scherptediepten en diafragma? Wil je weten hoe professionele fotografen werken? Wat er nodig is voor een prijswinnende compositie? Dan wil je op fotografiereis met JUMP Travel.

 

Volwaardige fotografiereis

Als je een dag lang gefotografeerd hebt, moet je echt even een moment bijkomen. Niet in de laatste plaats om te vieren hoe je nieuw opgedane kennis en ervaring gaan zorgen voor nog betere foto’s. Dit vraagt om een goed verzorgde accommodatie. Uit onze eigen ervaring en jaren in Griekenland, weten wij precies waar je hiervoor moet zijn. JUMP Travel heeft dan ook fraaie, schone en rustige accommodaties waarin je geniet van je welverdiende rust.

 

Geweldig eten, geweldige fotografiereis

Een fotografiereis wordt al snel gezellig met lekker eten. Authentiek gerechten in lokale tavernes zetten de sfeer en laten je nog beter kennis maken met het land. Natuurlijk, daar mag ook best een foto van gemaakt worden. Maar vergeet niet je camera weer op tijd op te bergen, voor de groepsborrel en proost op deze onvergetelijke vakantie.

In je eigen tempo

Je duikt in verschillende inspirerende praktijkopdrachten die je verder brengen in de fotografie. Maar uiteindelijk mag je natuurlijk altijd fotograferen wat jij wilt, zoveel of weinig als jij wilt. Dit os immers jouw fotografiereis. Wat je ook doet, deze blijft leuk en inspirerend. Vroeg of laat toon je toch trots je werk aan je medereizigers of reisleider. Zo ontspan én ontwikkel je je moeiteloos op deze fotografiereis.

 

Over ons

JUMP Travel dankt iedere prachtige fotografiereis aan zijn ervaren en veelzijdige fotografiedocenten en reisleiders. Met hen kun je dieper duiken in de landschapsfotografie, portretfotografie, straatfotografie, architectuurfotografie of reisfotografie. Je krijgt alle aandacht en inspiratie die je verdient omdat je reisgezelschap bestaat uit slechts 6 tot 12 fotografen. Door die kleinschaligheid ontstaat ook eerder een hechte sfeer.