Skip to content

Fotografiereizen van JUMP Travel, genieten én leren komen samen

Fotografiereizen: bestaat er iets leukers?

Op fotografiereizen zie je wat je normaal niet ziet: de verstilde sfeer van een oud dorpje, een lokale bewoner die toevallig door je shot loopt of een vlucht vogels die precies op het juiste moment overvliegen.

 

Op reis met JUMP Travel blijf je kijken, want je vindt altijd wel weer een nieuw moment. Een nieuwe kans voor een unieke foto, om te groeien als fotograaf met een prachtig portfolio. Je blijft maar beter worden, omdat je de kunst leert van een professionele fotograaf, die je graag helpt met advies en inspirerende opdrachten. En dat op vakantie in Griekenland of Macedonië! Hier brengen wij reizen en fotografie samen, door compleet verzorgde vakanties met een ervaren fotograaf. Ga mee. Schrijf je in voor een van onze reizen.

7 redenen om te reizen met JUMP Travel

  1. Compleet verzorgde vakantie
  2. Prettige accommodaties
  3. Ervaren reisleiders
  4. Persoonlijke begeleiding door professionele fotograaf
  5. Veel aandacht dankzij kleinschaligheid
  6. Fotomomenten te over
  7. Snel beter worden in techniek én compositie


Wat komt er aan bod tijdens deze reizen?

Je groeit altijd sneller in de praktijk. Hiervoor zijn onze fotografiereizen bedoeld: je bezoekt de meest markante plaatsen, met de fotograaf en 6 tot 12 medereizigers. Met hen bespreek je foto’s, waardoor je steeds verder groeit en geïnspireerd raakt. Dankzij je kleine groep blijft er veel persoonlijke aandacht en tijd over en leer je meer over de creatieve kant van fotografie waarover boeken zijn volgeschreven: de compositie, het standpunt en het gebruik van licht. Maar ook over de technische kant: de instellingen van je camera (scherptediepte, sluitertijd en diafragma).

Alles wat jij wilt bijleren op het gebied van fotografie doe je tijdens de JUMP Travel.

Onze reizen zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde fotografie-liefhebbers.

 

Fotografiereizen die bij je passen

Hoe leuk en leerzaam fotografiereizen ook zijn, het blijft natuurlijk vakantie. Daarom moet je kunnen doen wat je wilt. Stort je je in de fotografieopdrachten van de fotograaf en de reisbegeleider, om te leren wennen aan het werk dat gevestigde fotografen uitvoeren voor uiteenlopende opdrachtgevers? Of wil je liever een dag spontaan willen fotograferen, dan doe je dat gewoon. Ook dan blijft iedereen geïnteresseerd en steek je onvermijdelijk veel op van je gesprekken met de fotograaf en je medereizigers. Wat je ook doet, je wordt steeds beter en enthousiaster. Zeker als je al die prachtige foto’s ook nog even laat beoordelen en vergelijkt met je collega’s.

Voorbeelden van fotografie tijdens onze reizen

Een goed beeld krijg je van de voorgaande fotografiereizen door deze foto’s van je voorgangers te bekijken. Dan zie je bijvoorbeeld het enorme amfitheater van Epidaurus, de hangende kloosters van Dimitsana, de gefortificeerde woontorens van Mani of de moskee van Tetovo. Kun jij het beter? Na een van onze reizen wel!

 

Gezellig en persoonlijk: onze fotografiereizen

Wij houden onze reizen expres kleinschalig: de groep waar je mee optrekt bestaat uit slechts 6 tot 12 personen. Dit blijkt het gezelligst én het beste om voldoende tijd en aandacht over te houden voor alle individuele vraagstukken op het gebied van fotografie. Bovendien leer niet alleen nieuwe technieken kennen, maar ook nieuwe mensen.

 

Accommodaties voor een foto-rondreis

Fotografiereizen moeten gezellig en comfortabel zijn. Om optimaal na te genieten van al je nieuwe kennis en ervaring, overnacht je in een uitstekend verzorgde accommodatie. En niet te vergeten: je bezoekt de juiste lokale tavernes, waar je dankzij de authentieke keuken het land pas echt goed leert kennen. Het verdient allemaal een proost. En vooruit, nog één foto.

 

Specialisatie?

Je hebt zo je eigen interesses. Misschien houd je vooral van de natuur, of wil je juist spelen met de lokale architectuur of cultuur. Hiervoor hoef je bij JUMP Travel geen speciale fotografiereizen te boeken. Waar je ook met ons naartoe gaat, wat je ook doet: je kunt je naar eigen inzicht storten op je passie. Of dit nu landschapsfotografie, architectuurfotografie, straatfotografie, portretfotografie of reisfotografie is. Onze fotograaf helpt je hier graag mee.