Skip to content

Rondreis maken fotografie

Een rondreis maken is leuker met goede fotografie. Want je wilt al die adembenemende landschappen, gebouwen, mensen en momenten zo goed mogelijk vastleggen. Een belangrijke reden om die rondreis te maken met een professionele fotograaf van JUMP Travel. Door hem en je medereizigers zul je steeds beter worden. Ver weg, ergens in de Peloponnesos, Noord- en West-Griekenland of Macedonië. Iedere rondreis is gericht op fotografie en voor iedereen die hier beter in wil worden. Dus ga mee met een van onze rondreizen.

Rondreis voor professionele fotografie

Je gaat op rondreis met een ervaren fotograaf. Want zo leer je op een leuke, snelle en inspirerende manier het fijne over landschapsfotografie, straatfotografie, architectuurfotografie, portretfotografie of reisfotografie. In de fotografie gaat er immers niets boven praktijkervaring. En om je volop te kunnen concentreren op de fotografie, wordt je rondreis van JUMP Travel compleet geregeld. Je komt hierdoor terecht is een moderne en perfect verzorgde accommodatie en geniet van de beste uitzichten en gerechten.

 

Een rondreis om foto’s én vrienden te maken

Omdat je zo snel groeit door praktijkervaring, ga je veel fotograferen op markante locaties, waarbij je zowel je fotograaf en reisleider als je 6 tot 12 medereizigers goed leert kennen. Met hen bespreek je vele foto’s, waardoor je snel leert en geïnspireerd raakt. Dankzij de kleine omvang van de groep is er veel tijd voor persoonlijke aandacht en adviezen.

Verder komen op rondreis

Uiteraard zijn de technische aspecten van fotografie essentieel voor het maken van professionele foto’s. Het is dan ook de moeite waard alles te leren over de techniek van je camera en de verschillende instellingen. Zo behandelen wij bijvoorbeeld het diafragma, de sluitertijd en de scherptediepte. Hiernaast leer je veel op creatief gebied, bijvoorbeeld over compositie, licht en standpunt. Alle stappen die jij wilt maken in de fotografie, maak je op de rondreis van JUMP Travel. Onze reizen zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde fotografie-liefhebbers.

 

Rondreis, fotografie, vakantie

Na een lange dag foto’s maken moet je echt even bijkomen. Want dit blijft een vakantie. Dus niets moet, alles mag. Daarom bezoeken wij ook graag lokale restaurants en tavernes. Hier smaken de authentieke gerechten zo geweldig, dat je ze ook het liefst zou vastleggen op de gevoelige plaat. Dit mag je best proberen; die extra foto’s kunnen er nog wel bij. Maar daarna is het toch echt tijd om je camera neer te leggen met ons je glas te heffen op weer een prachtige dag vol nieuwe ervaringen en foto’s.